تبلیغات
بیشتر بدانیم - چگونه می‌توان گوشت ذبح شده را تشخیص داد

چگونه می‌توان گوشت ذبح شده را تشخیص داد

نویسنده : امیر دانش 11 تیر 93 09:50  •    ارسال شده در: بیشتر بدانیم اطلاعات عمومی

گوشت گوسفند

یک دستیار تخصصی طب سنتی، چگونگی تشخیص گوشت ذبح شده را تشریح کرد.


سمیه فتعلی اظهار داشت: نوشیدن مواد مسکر (مست کننده) چه جامد، چه مایع و چه یک قطره و چه بیشتر، مانند شراب انگور یا شراب خرما یا شراب عسل حرام است.

به گفته وی تناول عین نجاسات (دو گونه عین نجس داریم که ذاتاً نجس است مانند خون و عرضاً؛ (نجاست عارضی ایجاد شده باشد) مثل آب میوه ای که با خون برخورد کرده است حرام است.

این دستیار تخصصی طب سنتی افزود:  آب انگور به جوش درآمده حرام است که در دو صورت حلال می‌شود، اول اینکه دو سوم آب آن بخار شود و دوم اینکه به سرکه تبدیل شود.

فتعلی اضافه کرد: آب جو (فقاع) حرام است. همچنین، خوردن تمام سموم که به واسطه آنها به بدن ضرر می‌رسد (باعث تغییر مزاج می شود) حرام است مگر برای درمان با مصلحات آنها.

وی ادامه داد: شیر حیوانات تابع حیوان است، یعنی شیر حیوانات حرام گوشت، حرام و شیر حیوانات مکروه، مکروه و شیر حیوانات حلال، حلال است. خوردن انواع خاک حرام است (غیر خاک تربت اهل البیت(ع) و گل ارمنی برای درمان در صورتی که جایگزینی نباشد) همچنین، نوشیدن در داخل ظرف طلا یا نقره حرام است.

این دستیار تخصصی طب سنتی گفت: جامدی که با چیز نجس برخورد کند حرام است، مگر با آب شسته شود. تمام آب‌های مضاف (مثل آبمیوه ها و....) با برخورد به نجاسات نجس و حرام می‌شوند.

فتعلی ادامه داد: اگر در گُوشتی شک کنیم که آیا ذبح شده است یا نه، در روایات یک روش را برای تشخیص آن بیان کرده‌اند (گوشت ذبح شده روی آتش جمع می‌شود) که در علم پزشکی می‌توان این مورد را بررسی کرد.

وی خاطرنشان کرد: مواردی که به عنوان مواد حرام یاد شد، در صورت ضرورت به اندازه زنده ماندن و جلوگیری از مرگ می‌شود از آنها استفاده شود (البته در مورد بعضی چیزها مثل شراب اختلاف است که برخی مطلقاً جایز نمی‌دانند (حتی در صورت مرگ).



این مطلب را به اشتراک بگذارید :

اشتراک گذاری در بالاترین اشتراک گذاری در دنباله اشتراک گذاری در وی ویو اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در گوگل ریدر اشتراک گذاری در خوشمزه اشتراک گذاری در فیس بوک اشتراک گذاری در فرندفید اشتراک گذاری در google buzz اشتراک گذاری در توییتر ایمیل کردن این مطلب

برچسب ها: گوشت ذبح شده ، نوشیدن مواد مسکر ، نجاسات ، مکروه ، آب های مضاف ، آب جو ،
آخرین ویرایش: 11 تیر 93 10:00

23 مرداد 96 18:37
Please let me know if you're looking for a article writer for your weblog.

You have some really great posts and I feel I would be
a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd love to write some material for
your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me
an email if interested. Kudos!
24 تیر 96 18:44
I visited many blogs but the audio feature for audio songs present at this web site is truly superb.
24 تیر 96 12:32
An impressive share! I have just forwarded this onto a co-worker who had been conducting a little research on this.

And he in fact ordered me lunch because I discovered it for
him... lol. So allow me to reword this.... Thank YOU for the meal!!
But yeah, thanx for spending time to talk about this
matter here on your website.
13 تیر 96 12:43
I comment whenever I appreciate a post on a blog or if I have something to valuable to contribute to the conversation. Usually
it is a result of the passion displayed in the article I browsed.

And after this post بیشتر بدانیم - چگونه می‌توان گوشت ذبح شده را تشخیص داد.
I was actually excited enough to drop a comment :-) I actually
do have 2 questions for you if you do not mind. Is it only me or do some of these comments appear as if
they are left by brain dead individuals?
:-P And, if you are writing at additional sites, I'd like to follow everything new you have to post.
Would you make a list all of your community pages like your Facebook
page, twitter feed, or linkedin profile?
12 تیر 96 10:34
These are in fact enormous ideas in concerning blogging.

You have touched some good points here. Any way keep up wrinting.
3 تیر 96 16:21
First of all I want to say awesome blog! I had a quick question that I'd like to ask if you don't mind.
I was interested to find out how you center yourself and clear your mind prior to writing.
I've had difficulty clearing my thoughts in getting my
ideas out. I truly do take pleasure in writing however it just seems like the first
10 to 15 minutes are generally wasted simply just trying to figure
out how to begin. Any suggestions or tips? Many thanks!
31 خرداد 96 15:11
I comment whenever I appreciate a post on a site
or I have something to contribute to the conversation. Usually it's a result of the sincerness displayed in the article I browsed.
And after this post بیشتر بدانیم - چگونه می‌توان گوشت ذبح شده را
تشخیص داد. I was actually excited enough to drop a comment :
-) I do have 2 questions for you if you tend not to mind.

Is it just me or do a few of these responses appear like they are written by brain dead folks?
:-P And, if you are writing at additional sites, I would like to keep up with
you. Could you make a list all of all your shared sites like your twitter
feed, Facebook page or linkedin profile?
29 اردیبهشت 96 01:50
Hi there, this weekend is nice in support of me, because
this time i am reading this fantastic informative article here at my home.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر